kolmapäev, 7. mai 2014

TANEL TALVE (ÜKSIKKANDIDAAT)

Tanel Talve – Teie Teenistuses!
kandidaat nr 184

4T-strateegia

TOETUSFOND – Annan 10% oma eurosaadiku põhipalgast Sinu kätte tagasi, hea Eesti inimene! Raha jagatakse konkursi korras küla- seltsidele, laste huvitegevuseks – kõigeks selleks, mis Eesti elu edasi viiks! Kutsun fondi panustama ka teised europarlamendi saadikud.

TAGATOAVABA – Olen vaba Eesti kodanik, vaba poliitilisest survest ja sõltumatu erakondadest. Nii ei tee ma varjatud otsuseid, kõik on avatud ja läbipaistev.

TEIE TÕLK – Milline on eurosaadiku argipäev? Kuidas sünnivad otsused? Toon info selle kohta, kuidas Euroopa meie kõigi elu mõjutab, otse Sinu koju! Jätkan televisioonitööd ja näitan kuidas Eesti ametnikud meie inimeste eest Euroopas seisavad!


TAGASI KOJU - Võtame e-riigi lahendused kasutusele ka Euroopas! Vähemalt pooled europarlamendi istungid võiksid toimuda interneti teel. Kaugtöö võimaldaks Euroopal kokku hoida miljoneid eurosid. Selle raha eest saaks aidata 25 miljonit last, kes elavad täna Euroopas allpool vaesuspiiri.

2 kommentaari:

  1. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  2. Toetan igati 25 miljoni lapse aitamist läbi istungite interneti toomise. Ja ma olen isegi nõus 10% kogu oma EU sissetulekust andma maaelu edendamisele. Lugupidamisega Emil Rutiku

    VastaKustuta