neljapäev, 8. mai 2014

JOERI WIERSMA (ÜKSIKKANDIDAAT)

Kas  tahad teada, kuhu läheb Sinu raha? Vali Whistleblowers Party (eesti keeles Vilepuhujate Partei) kandidaat Joeri Wiersma, number 188

Whistleblowing (eesti keeles vilepuhumine) on kuum teema. President Obama on mures, kuna Edward Snowden  on paljastanud Ameerika Riikliku Julgeolekuagentuuri (NSA) saladused. Julian Assange on pööranud maailma pahupidi oma Wikileaks’i paljastusega. See on jäämäe tipp. Valides vilepuhujad, saad teada, mis maailmas toimub.  Samuti saad ise aidata kaasa parema maailma loomisele,  olles vilepuhuja ning edastades meile valgustkartvat infot, mida me uurime ning avalikustame. Need ongi lühidalt tüüpilised vilepuhujate tegevused maailmas.

Koos vilepuhumine

European Whistleblowers Party (EWP) / Euroopa Vilepuhujate Partei (EVP) valimisprogramm 2014-2019 täidetakse valijate osavõtul ning kaasabil. EVP töötab selle nimel, et paljastada avalike vahendite väärkasutused ja võtta tarvitusele meetmed selle lõpetamiseks. Samuti on vilepuhujate missiooniks rahva otsestest vajadustest lähtuva avaliku raha kasutamise kindlustamine.

Rahva tahe

Euroopas tuleb otsuste tegemisel lähtuda rahva tahtest. Vilepuhujate kandidaat soovib esindada Euroopa Parlamendis Teid ning kõiki vilepuhujaid.  Ta soovib helistada Teie nimel Euroopa Parlamendis kella, olla Teie hääleks Teie jaoks oluliste otsuste tegemisel.

www.joeriwiersma.ee                           www.europeanwhistleblowersparty.eu

info@joeriwiersma.ee                           info@europeanwhistleblowersparty.eu

Võtmesõnad

-       Soovime teha lõpu avaliku raha väärkasutusele.
-       Soovime vähendada bürokraatiat: reeglid on selleks, et teenida rahvast, mitte vastupidi.
-       Meie märksõnadeks on läbipaistvus, ausus ja usaldusväärsus.

Joeri Wiersma,
Euroopa Vilepuhujate Partei (EVP) esimees

EP 2014 valimiste  kandidaat No.188

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar