esmaspäev, 12. mai 2014

SVEN SILDNIK (EESTI ISESEISVUSPARTEI)

Sven Sildnik/(:)kivisildnik, Eesti Iseseisvuspartei

Teeme lihtsalt:

1. Mis see roojane EL üldse on?
2. Miks me sinna neetud ELi läksime?
3. Ja kõige tähtsam, mida me sest kuritegelikust EList lõpuks saime?

  1. EL on surmalõks, mille olemuseks on totaalne ebavõrdsus ja sellest tulenev masside õigusetu olukord, rõhumine ja mandumine. EL esindab 2% isikuid, kelle käes on 98% maailma rahast ja kes lömastavad 98% kehvikuid - nende vaekeste hulka kuuluvad paraku nii eesti rahvas, kui sina ja mina.

EL on hävitanud meie majanduse, meil pole enam töökohti, pole kindlust homse päeva ees, rahvas sureb välja ja jookseb laiali. Uhked kiirteed olukorda ei muuda. Majandusliku kaose kõrval juurutatakse loomastumist, väärastumist ja lauslollust a la tee sooneutraalseid kükke, küll siis elu edeneb.

Kärarikkad asendustegevused  tekitavad segadust: naiste ja meeste palgalõhega võideldakse viimase veretilani aga õpetaja ja pankuri miljardikordset sissetulekute lõhet ei näe keegi.

  1. Me läksime kõigile seadustele, tervele mõistusele ja väärikusele sülitades ELi võõrast heast elust osa saama. Sellest kraba kust saad loogikast lähtudes võiksime me ühineda kas Venemaa, Babüloonia  või Põhja Koreaga, vahet pole, kui aga on kasulik, kui saab nodi kokku ajada. Üldise kasu nimel ühineme hetkel ka Kesk Aafrikaga, ehkki Afganistaniga ühinemisest saime ainult verise koonu.

  1. Kes saab sellest roojasest liidust kasu? Kasu saab ainult kamp korrumpeerunud kriminaale. Kuritegelik eliit elab iga võimu ajal hästi, selleks pole meil mingit ELi vaja. Lihtne mats sai aga kepi ja kerjakoti ning otsib laiast ilmast endale musta ja rasket töö, mida keegi teine ei taha ning rabeleb julmas globaalkonkurentsis paari protsendi peenraha pärast.

Meil on nüüd maksudest vabastatud pangad ning julma maksukoorma all ägavad madalapalgalised allhankeorjad. Seda me saime. Pettus õnnestus.



Kui sa arvad nagu minagi, et me oleme kriminaalse petuskeemi poolt paljaks varastatud (tänu masside ahnusele ja eliidi reetlikkusele muidugi) ja et see ELi vargabande on vaja koos oma ESMide pikalt saata, siis oled sa leidnud õige tüübi.

Luban et kahjustan vaenlase struktuure, olen liiv ELi ebainimlikus masinvärgis ja teen kõik selleks, et Eesti Vabariigis taastada põhiseaduslik kord. kelle iseseisvus ei sobi, võib registreerida ennast minu isiklikuks orjaks ja alustada orjamist vabatahtlikest ülekannetest EIP arvele.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar