kolmapäev, 7. mai 2014

ROMAN UBAKIVI (ÜKSIKKANDIDAAT)

Tere!
Minu nimi on Roman Ubakivi. Kandideerin Euroopa Parlamenti levitamaks rahvuslikke ideid ja leidmaks mõttekaaslasi, kellega luua rahvusliku maailmavaatega partei.
Elame muutuste ajajärgul, kus süsteemses kriisis on maailmakord, Euroopa ja Eesti. Nii nagu Pätsi ajalgi, võib täna Eestile saatuslikuks saada geopoliitilise orientatsiooni vale valik. Soome suguvennad on meile kätte näidanud õige tee, kuidas edukalt lahendada meile elutähtis Venemaa probleem. Ainuõige on valida orientatsioon tugevale Euroopa Liidule, sisuliselt Saksamaale.
Eesti eliit on aga taas "osanud " valida kaotaja poole - alates M.Laari esimesest valitsusest on meie geopoliitiliseks orientatsiooniks USA. Tänane Eesti välis- ja julgeolekupoliitika on arulagedalt rajatud bluffile - luulule, et USA on valmis riskima enesetapliku tuumasõjaga Venemaa vastu talle eluliselt tähtsusetu Eesti pärast, kelle olemasolust enamikel ameeriklastel isegi õrna aimu ei ole!
Koos eksliku geopoliitilise orientatsiooniga on Eesti eliit loomulikult pidanud ka omaks võtma USA neoliberalistliku, globalistliku ideoloogia ja poliitika, mille sihiks on unipolaarne maailmakord, kus täielikult domineerib rahvusvahelise finantsoligarhia ja suurkorporatsioonide tahe USA jõu läbi.
Globalismi paeluseks on kõigi rahvuste lammutamine, indiviidi n.ö.  "vabastamine" kõigist ühiskondlikeist sidemeist - perest, kodust, rahvusest, riigist, intellektist, kristlikust moraalist jne. Eestluse suretamisega, rahvusliku identiteedi hävitamisega ja šokipoliitikaga on meie eliit päris hästi hakkama saanud, mille eest talle ka raja tagant ohtrat kiitust ja tuge on pakutud.
Rahvuslastele on globalistid-neoliberaalid poliitilisteks vaenlasteks, sest meie veendumuse kohaselt on inimkonna edasikestmiseks ja edukaks arenguks hädavajalik maailma õitsev mitmekesisus - erinevate tsivilisatsioonide, kultuuride, rahvuste, rasside, riikide-jõukeskuste paljusus - multipolaarne maailmakord.
Seepärast on minu valimisloosungiks:  "Euroopa eurooplastele!"
Meie ülesandeks on kiireimas korras likvideerida maailmasõja-järgne katastroofiline olukord, kus kauaaegne maailma liider Euroopa on mandumas haleda vasalli rollis. Euroopa Liit peab saama geopoliitiliseks subjektiks, Rooma ja Karl Suure impeeriumi taoliseks, kes suudab kaitsta oma osariikide rahvuste huve ja Euroopa tsivilisatsiooni.
Rahvuslased on kindlalt vabakaubandustsooni loomise vastu USA-ga, sest see tähendaks praktiliselt pankrotis oleva USA majanduskatastroofi meie kaela veeretamist ning sotsiaalse turumajanduse ja keskklassi likvideerimist.
USA poolt initsieeritud geopoliitiline kokkupõrge Venemaaga Ukrainas võtab ilmselt psühholoogilise- ja majandussõja vormi. Euroopa Liit ei tohi mitte mingil juhul lasta end tõmmata majandussõtta Venemaaga, sest see lõppeks Euroopa Liidu lagunemisega.
Eesti inimesed!
Kindlustamaks inimkonna jätkusuutlikku mitmekesisust, on meie kõigi kohustus tagada  eestluse  kestmine läbi aegade. Meie sihiks ei ole kuldvasika kummardamine, vaid  vaimult  suureks saamine.
Eurooplastena  on meie aukohuseks Euroopa tsivilisatsiooni taaselustamine ning heanaaberlike ja vastastikku kasulike suhete kindlustamine teiste tsivilisatsioonide ja jõukeskustega: USA-ga, Venemaaga, Hiinaga, Indiaga jt. Meie missiooniks on taastada Euroopa  vaimne liidriroll  maailmas.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar